Keresés
További részletek
Találatok

Megjelenítve 1-12 az összesből: 22

Találatok


A Miskolci Egyetem Könyvtár, Levéltár, Múzeum és a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár 2016 tavaszán indította el „A jövő könyvtára felé…” című szakmai önképző sorozatát. A projekt ötletgazdája és mentora Drótos László, a szervező munkatársak Bokrosné Stramszky Piroska és Dr. Steinerné Szűcs Éva, illetve 2017 őszétől Szabóné Kovács Beáta. A két könyvtárban felváltva tartott, alkalmanként 2-3 órás rendezvényen a meghívott előadó prezentációja után a résztvevők megvitatják az adott témát. Akik nem tudnak személyesen jelen lenni, azok a Szinva Net Informatikai Zrt. és a Miskolc Holding Zrt. által támogatott élő Ustream közvetítésnek, vagy pedig később a PTE Egyetemi Könyvtár és Tudásközpontban készült, megvágott és archivált videofelvételeknek köszönhetően távolról is megnézhetik a webináriumokat.
Tovább a műhöz
Számunk munkatársai: Dr. KELEMENNÉ Dr. VARGA JUDIT, az ÓIK osztályvezetője, TÉNYI Zoltánné, a POTE Központi Könyvtárának tudományos munkatársa, KOLTAY Tibor, az ÓIK munkatársa, Dr. RÓZSA Györgyné VASAS Livia, a SOTE Központi Könyvtárának igazgatóhelyettese, Dr. Jan HELBICH, Dr. Jiří OBERBERGER és Dr. Naděžda BERÁNKOVÁ, a prágai Orvostudományi Információs Intézet munkatársai, PERCZE Lajosné, az ESZTIK Könyvtárának vezetője és VITTAY Katalin, az ESZTIK Információs osztályának munkatársa.
Tovább a műhöz
Számunk munkatársai: dr. Richard R. ROWE, a FAXON Company elnöke, Westwood, USA; dr. VARGA Ferenc egyetemi tanár, a Pécsi Orvostudományi Egyetem rektorhelyettese; dr. BENDA Mária, az Országos orvostudományi Információs Intézet és Könyvtár igazgatóhelyettese, Budapest; dr. RUZSÁS Lajosné, a Pécsi Orvostudományi Egyetem Könyvtárának igazgatója; VILMON Gyuláné, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Központi Könyvtárának igazgatója, Budapest; RÓZSÁNÉ dr. VASAS Lívia, a SOTE Központi Könyvtárának igazgatóhelyettese, SZÁNTAI Lászlóné, a SOTE Központi Könyvtárának tudományos munkatársa; GOSZTONYI Gábor, a SOTE Számítóközpont tudományos munkatársa, Budapest; VIRÁGOS Márta, a Debreceni Orvostudományi Egyetem Kenézy Könyvtárának igazgatója, Debrecen; KOVÁCS Katalin és BERECZ Katalin az OIK módszertani instruktorai, Budapest; MARTOS Veronika, a POTE Könyvtárának tudományos munkatársa, Pécs; dr VÁSÁRHELYI Pál, a Magyar Tudományos Akadémia Számítástechnikai és Automatizálási Kutatóintézet Nemzetközi Programiroda vezetője, Budapest; dr GAÁL Istvánné, a Városi Kórház-Rendelőintézet gazdasági osztályvezetője, Szeged; FORGÁCS Péter, az OIK gazdasági osztályvezetője, Budapest; KOLTAY Tibor, az OIK tudományos munkatársa, Budapest; IMRÉNYI Tiborné, a Városi Kórház-Rende-lőintézet orvosi könyvtárának vezetője Szeged; PREPOK Ferencné, a SOTE Központi Könyvtárának …
Tovább a műhöz
Számunk munkatársai: dr. BODOSI Mihály, a Somogy megyei Kórház-Rendelőintézet ny. főorvosa, Kaposvár; dr. ARATÓ Lászlóné LUX Ágnes, az OIK munkatársa, Budapest; KOZMA Zoltánné, a Somogy megyei Kórház-Rendelőintézet Arató Miklós Orvosi Könyvtárának vezetője, Kaposvár; NAGY Gyuláné, a Somogy megyei Kórház-Rendelőintézet Arató Miklós Orvosi Könyvtárának munkatársa, Kaposvár; dr. JANTSITS Gabriella, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem II. Szemészeti Klinikájának könyvtárosa, Budapest; dr. KOLTAY Tibor, az Országos Orvostudományi Információs Intézet és Könyvtár tudományos munkatársa; HANSÁGI Tivadarné, a Központi Statisztikai Hivatal Könyvtár és Dokumentációs Szolgálatának munkatársa, Budapest; KOVÁCS Katalin, az Országos Orvostudományi Információs Intézet és Könyvtár módszertani instruktora, Budapest.
Tovább a műhöz
Számunk munkatársai: dr. Daniel BEZSONOFF, a Centre de recherche du Service de Santé des Armées Service de documentation igazgatója, Clamart, Franciaország; llana PELED, A Henry and Grete Abrahams egyetemi könyvtár vezetője, Tel-Aviv, Izrael; Ritva SIEVÄNEN-ALLEN, a helsinki központi orvostudományi könyvtár vezetője, Finnország; dr. KOLTAY Tibor, az Országos Orvostudományi Információs Intézet és Könyvtár tudományos munkatársa, Budapest; dr. RÓZSA Györgyné dr. VASAS Lívia, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Könyvtárának helyettes igazgatója, Budapest.
Tovább a műhöz
Számunk munkatársai: Marc WALCKIERS, az EAHIL elnöke, az Univéreité de Louvain, Bibliothéque fac. Médecine igazgatója, Brüsszel; Gudrun HANNESDOTTIR, a reykjaviki Szt. József kórház orvosi könyvtárának vezetője, Reykjavik; dr. FORRAI Judit, az Országos Orvostudományi Információs Intézet és Könyvtár tudományos munkatársa, Budapest; dr. SZILÁGYINÉ CSÉCS Mária, az OIK főosztályvezetője, Budapest; dr. KOLTAY Tibor, az OIK tudományos munkatársa, Budapest.
Tovább a műhöz
Számunk munkatársai: Elisabeth COLARD, az Institut Superieur de Nursing könyvtáros-dokumentalistája, Brüsszel; Dr. Jan PEŠKA, az Ústav Vědeckých Lékařských Informací igazgatója, Prága; Dr. NAGY Zsolt, a Szociális és Egészségügyi Minisztérium főosztályvezető-helyettese, Budapest; BAKONYI Péter, a MTA SZTAKI igazgatóhelyettese, Budapest; FÜREDI Mihály, a MTA Könyvtárának osztályvezetője, Budapest; Dr. BENDA Mária, az OIK főigazgatóhelyettese, Budapest; Dr. VARGA Dániel és KOLTAY Tibor, ez Országos Orvostudományi Információs Intézet és Könyvtár tudományos munkatársai, Budapest.
Tovább a műhöz
Számunk munkatársai: Terttu SOINI, a turkui egyetem orvosi kari könyvtárának Igazgatója, Turku, Finnország; Liisa SALMI, a kuopioi központi egyetemi korház orvosi könyvtárának informátora, Kuopio, Finnország; Anna NICOLAYSEN NANNENSTAD, az oslói Ullevål kórház orvosi könyvtárénak vezetője, Oslo, Norvégia; Vilma ALBERANI, a római közegészségügyi intézet kiadói szolgálatának vezetője, Róma, Olaszország; H. Christine KAY-APEL, a bremerhaveni központi kórház orvosi könyvtárának vezetője, Bremerhaven, NSZK; Linda PARR, az Alexandra hercegnőről elnevezett ápolónő-főiskola könyvtárának vezetője, London, Anglia; dr. BORSY Tamás, az OIK Információs osztályának vezetője, Budapest; dr. KOLTAY Tibor, az OIK tudományos munkatársa, Budapest.
Tovább a műhöz
Lapunk munkatársai: Dr. KÖKÉNY Mihály miniszterhelyettes, Szociális és Egészségügyi Minisztérium, Budapest; Dr. SZERDAHELYI Ferenc, tudományos és oktatási főigazgató-főorvos helyettes, Heves megyei Kórház, Eger; Dr. CSEPLÁK György, bőrgyógyász főorvos, Nógrád megyei Kórház, Salgótarján; Dr BÍRÓ István főorvos, Heves megyei Kórház, Eger; KORSÓSNÉ KÉKESI Éva könyvtárvezető, Heves megyei Kórház, Eger; HEGEDŰS Péter, az OSZK főosztályvezetője, Budapest; VILMON Gyuláné, a SOTE Központi könyvtárának igazgatója, Budapest; RÓZSÁNÉ Dr. VASAS Lívia, a SOTE Központi könyvtárának igazgatóhelyettese, Budapest; Max BROOME, az angol Könyvtári Szövetség elnöke, Egyesült Királyság; Dr. KOLTAY Tibor, az OIK tudományos munkatársa, Budapest.
Tovább a műhöz
Lapunk munkatársai: Régis RIVET, a Bibliotheque Interuniversitaire de Médecine restauráló könyvtárosa, Párizs; J. OSLET, a Belga gyógyszerész egyesület Dokumentációs szolgálatának igazgatója, Brüsszel; Monique LENOIR, a Bibliotheque Universitaire könyvtárosa, Saint-Etienne, Franciaország; dr. BORSY Tamás, az Országos Orvostudományi Információs Intézet és Könyvtár osztályvezetője, Budapest; dr. KOLTAY Tibor, az Országos Orvostudományi Információs Intézet és Könyvtár munkatársa, Budapest; BENICZKY Gáborné, az Országos Orvostudományi Információs Intézet és Könyvtár munkatársa, Budapest.
Tovább a műhöz
Számunk munkatársai: ARATÓNÉ LUX Ágnes, az Országos Orvostudományi Információs Intézet és Könyvtár munkatársa, Budapest; Pierre-Marie BELBENOIT-AVICH, a Bibliotheque Universitaire munkatársa, Lyon; BERECZ Katalin, az Országos Orvostudományi Információs Intézet és Könyvtár mb. osztályvezetője, Budapest; Penelope BONNET, William H.FORRESTER és Richard M.JONES, a British Medical Association munkatársai, London; KIS-PÁL Sándorné, a Pándi Kálmán Kórház-Rendelőintézet Orvosi Könyvtárának vezetője, Gyula; dr. KOLTAY Tibor, az Országos Orvostudományi Információs Intézet és Könyvtár főmunkatársa, Budapest; Carol LEFEBRE és Maureen FORREST, a Cairns Library munkatársai, Oxford; RÚZSÁNÉ dr.VASAS Livia, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Központi Könyvtárának igazgatója, Budapest.
Tovább a műhöz
Számunk munkatársai: Dr. BORSY Tamás, az Országos Orvostudományi Információs Intézet és Könytár osztályvezetője, Budapest; dr. FORRAI Judit, a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Társadalomorvostani és Orvostörténeti Intézet tudományos főmunkatársa, Budapest; dr. KOLTAY Tibor, az Országos Orvostudományi Információs Intézet és Könytár főmunkatársa, Budapest; KOVÁCS Katalin, a Sabre-Hungary Alapítvány munkatársa, Budapest; Helmut LEITNER, a Bécsi Egyetem Orvostudományi Kari Könyvtárának munkatársa, Bécs; PAPP István, a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár főigazgató-helyettese, Budapest; dr. ZSIDAI József, a Miskolci Egyetem Központi Könyvtárának főigazgatója, Miskolc.
Tovább a műhöz
Találatok

Megjelenítve 1-12 az összesből: 22